Vi som jobbar på Vara vård

Vi strävar efter den bästa personalen som delar vårt synsätt och våra värderingar där utgångspunkten för alla våra insatser är kunden.

Personal

Om du är ansvarsfull, engagerad och noggrann, så finns det en stor chans att vårt arbete kan vara något för dig. Att arbeta med äldre och vara en del av deras vardag bör vara något som du älskar och brinner för.

Vi står för en inkluderande arbetsmiljö med en unik teamkänsla, där vi varje dag gör skillnad för våra kunder. Vi värnar om mänskliga rättigheter och tar avstånd från alla former av exkludering och särbehandling. Hos oss tror vi att olikheter och unika egenskaper tillsammans bidrar till utveckling och engagemang.

Vi erbjuder en arbetsplats där vi växer tillsammans med våra kunder. Vi tror på att lära av varandra och utvecklas som individer och som ett team. Vi vill vara med och skapa en miljö där våra kunder kan växa och trivas, där de kan känna sig trygga och omhändertagna.

Sammanfattningsvis söker vi personer som är ansvarsfulla, engagerade och noggranna och som älskar att arbeta med äldre. Vi erbjuder en inkluderande arbetsplats där vi värdesätter varje individ och där vi gemensamt bidrar till utveckling och engagemang. Tillsammans gör vi skillnad för våra kunder och strävar efter att förbättra deras livskvalitet.